MUĞLA / SEYDİKEMER - Gerişburnu Ömer Aygün Ortaokulu

Gerişburnu Ömer Aygün Ortaokulu

Adres
GERİŞBURNU MAH. ATATÜRK CAD. GERIŞBURNU ÖMER AYGÜN ORTAOKULU BLOK NO 159C SEYDİKEMER / MUĞLA
Vizyon
1-Geleceğimiz olan çocuklarımızın hayata hazırlanması ve iyi birer vatandaş olması; 2-Her öğrencinin yetenekleri doğrultusunda üst öğretime devam etmesi ve sevip mutlu olabileceği bir meslek edinmesi; 3-Öğrenmenin temel ihtiyaç olarak görülmesi ve çalışmaların buna uygun düzenlenmesi; 4-Her velinin öğrencisine gerekli öğrenme fırsatı verildiğini bilmesi, kendisinin de çocuğuna uygun öğrenme ortamını hazırlaması; 5-Öğrencilerinin başarısı ve kalitesiyle, okullar arasında en çok tercih edilen lider okul olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitim Temel Kanunu hedef ve ilkeleri çerçevesinde, "yaşamlarını kazanmakta mahir, eleştirel düşünen, kendisine, ülkesine ve çağına sorumlu, yaşam boyu öğrenen, dürüst, kararlı, üretken, mutlu ve güvenli, kendi kültürünü özümsemiş ve farklı kültürlere anlayışlı" gençler yetiştirmektir.
Başarılar
19 Mayıs 2019 Turnuvası - Voleybol Branşı Yıldız Kız Seydikemer İlçe Birincisi 2015-2016 Okul Sporları - Yıldız Erkekler Voleybol İl 4.Sü
08.35-15.30
Ulaşım
Dolmuş ve özel araç ile gerçekleşmektedir. Okul önünden Fethiye´ye her 30 dakikada bir dolmuş geçmektedir.
Okul servisimiz yok.
SEYDİKEMER İLÇESİ GERİŞBURNU MAH.
İL 150 KM, İLÇE 2 KM
Okulumuzun Voleybol Takımları Bulunmaktadır.